Dosar penal, după ce un bărbat a încercat să fure piese metalice de pe o platformă din Făgăraş a murit electrocutat

politia nu trece stop interzis crimă
Sursă foto: Inquam Photos George Calin

Poliţiştii din Fărăraş au deschis un dosar de cercetare penală, după ce un bărbat care încerca să fure elemente metalice de pe o platformă industrială din oraş a murit prin electrocutare. Trupul a fost găsit carbonizat.

”Poliţia Municipiului Făgăraş efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi tentativă la furt calificat, după ce o persoană ar fi decedat prin electrocutare”, a transmis, luni, IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că, sâmbătă, în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă, în care se semnala faptul că un bărbat s-ar fi electrocutat în timp ce ar fi încercat să sustragă elemente metalice de pe o platformă industrială din localitate.

”Echipa de cercetare, prezentă la faţa locului, a identificat corpul unui bărbat, de 30 de ani, din municipiul Făgăraş, fără semne vitale, acesta prezentând mai multe leziuni specifice carbonizării. Corpul victimei a fost ridicat şi transportat la Serviciul se Medicină-Legală Braşov”, a mai precizat Poliţia.

Cercetările sunt continuate în dosarul penal aflat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, în care se vor stabili, la finalizarea acestora, cu exactitate condiţiile şi cauza care au dus la producerea incidentului soldat cu decesul persoanei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: