DRDP Craiova: Pe DN 67C, zona montană, a început să ningă, se acţionează cu utilaje cu lamă şi material antiderapant

DRDP Craiova
Sursa foto: Facebook - DRDP Craiova

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova intervine, duminică, pe DN 67C, în zona montană, unde a început să ningă şi se acţionează cu utilaje cu lamă şi material antiderapant.

”Ninge în zona montană! Pe DN 67C, zona montană, a început să ningă, se acţionează cu utilaje cu lamă şi material antiderapant. Nu vă deplasaţi în zonele unde se înregistrează ninsori cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă”, au transmis, duminică, oficialii DRDP Craiova.

Zona se află sub atenţionare cod galben emisă de meteorologi.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă de duminică, de la ora 10.00, până luni, la ora 20.00.

”În intervalul menţionat, temporar va ploua local moderat cantitativ în centrul, sudul şi estul teritoriului şi se vor acumula cantităţi de apă de 10…15 l/mp, iar mai ales pe parcursul nopţii de duminică spre luni (24/25 martie) în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei pe arii restrânse 25…30 l/mp. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice”, au transmis meteorologii.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: