Educatoare din Ploieşti, înregistrată în timp ce ameninţa un copil cu bătaia: „Nu ţi-e ruşine? Vrei să chem poliţia?”

Sursa foto: doc.ro

Noi înregistrări în care sunt implicare cadre didactice au generat revoltă in spatiul public. De aceasta dată, o educatoare din Ploieşti a fost înregistrată în timp de ţipa la un copil şi îl ameninţa că îi va pune pe alţi colegi de grupă să îl bată.

Mai mulți părinți au observat ca cei mici vin acasă abătuți după programul de grădiniță. În plus, unul dintre copii a incercat să le spună parintilor despre modul in care se comporta educatoarea unei grupe din cadrul Gradinitei numărul 47. Însă, mai apoi, de teamă să nu fie din nou certat de cadrul didactic evitat sa dea mai multe detalii.

„De ce baţi copiii? Ţi-a făcut cineva, ceva ? Ce, i-auzi? I-a făcut cineva, ceva. Eşti nebun?! Cine, dragă, ce ţi-a făcut ? Cine te-a bătut din clasă?”

„Doamna Mirela”

„I-auzi, frate, că l-a bătut doamna Mirela. Eşti nebună?! Cum să te bată doamna Mirela?!

Nu ţi-e ruşine? Vrei să chem poliţia?”, este un schimb de replici, pe un ton ridicat, înregistrat între educatoare şi copil.

Din înregistrările audio reiese că educatoarea chiar l-ar fi lovit pe copil.  Educatoarea îl ameninţă pe preşcolar că îi va pune pe ceilalţi copii să îl bată.

Odată ce au ascultat înregistrările. părinții speriați au mers la conducerea grădiniței să explice situația, însă se pare că aceasta nu a luat nicio măsură.

Mai mult, se pare că și alte educatoare sau îngrijitoare de la aceeași grupă adoptă metode brutale de a-i educa pe copiii.

Un părinte a declarat chiar că, pe un grup, educatoarele de la clasă ar fi cerut sprijin si susținere din partea anumitor părinți, după ce s-ar fi aflat de existența acestor înregistrări. Acum, oamenii vor ca educatoare de la clasă să fie schimbată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL