Elev de 15 ani, mort după ce s-a prăbușit de la etajul patru al Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Sursa foto: Facebook

Un elev al Colegiului Militar Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a decedat după ce a căzut joi dimineață de la etajul patru al clădirii, din camera dormitorului.

UPDATE, ora 10,25: Reprezentații Colegiului Militar au transmis un comunicat, în legătură cu tragedia ce a avut loc joi dimineață:

„În dimineața zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 8.00, un elev al Colegiului Național Militar «Mihai Viteazul» Alba Iulia a fost găsit în stare de inconștiență, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor. A fost apelat serviciul de urgență 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat. Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în colegiul militar a susținut evaluarea psihologică, fiind declarat apt.

Cazul este cercetat la fața locului de Poliția municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Conform procedurilor, circumstanțele producerii evenimentului sunt cercetate de către o comisie condusă de locțiitorul comandantului Colegiului Național Militar «Mihai Viteazul». Comanda colegiului regretă tragicul eveniment și este alături de familia greu încercată”.

UPDATE, ora 9,40: Elevul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Era în clasa a IX, avea 15 ani și provenea din județul Maramureș. Surse neoficiale susțin că acesta a fost prezent la apelul de dimineață, în haine militare, iar apoi a mers în cameră.

Acolo s-ar fi schimbat în haine civile, iar la scurt timp a fost găsit căzut în fața clădirii. Se presupune că acesta s-ar fi aruncat de la etajul patru. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Alba pentru efectuarea autopsiei.

Textul inițial: Potrivit alba24.ro, elevul este în clasa a IX-a sau a X-a și a fost resuscitat la fața locului.

Informația a fost confirmată de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Alba.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: