Elevă bătută cu bestialitate de o colegă. Agresoarea este cercetată pentru lovire, unde a avut loc incidentul

Masină de poliție / Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii prahoveni au deschis un dosar penal, după ce o adolescentă de 13 ani a fost bătută cu bestialitate de altă colegă, o fată cunoscută cu probleme de comportament. Agresoarea este acum cercetată pentru loviri și alte violențe.

Imaginile șocante au fost postate în mediul online, însă părinții fetei și profesorii au aflat după câteva zile despre acest incident grav. Fata a ținut totul ascuns de frica altei agresiuni, Incidentul a avut loc în curtea unei cofetării, aflate peste drum de  Colegiul Național Nicolae Grigorescu din Câmpina. Agresiunea a fost filmată de o a treia față, care ar fi fost amenințată să asiste la bătaie.

Conform ziare.com, victima și agresoarea sunt eleve în clasa a VIII-a în cadrul Colegiului Național Nicolae Grigorescu din Câmpina, În imaginile publicate pe TikTok, cele două fete s-au întâlnit pe terasa unei cofetării.

Victima stă pe scaun la una dintre mese și este lovită din senin de colega sa. Este trasă de păr, lovită în mod repetat cu pumnii în cap și în spate, apoi izbită pur și simplu de mai multe ori cu genunchiul în piept și în zona feței.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL