Eșec de proporții pe piața media cu o zi înainte de startul campaniei electorale

Deși în data de 29 august a.c., Realitatea TV anunța un parteneriat Adevărul.ro, deținut de afaceristul Cristian Burci, această înțelegere se pare că a picat.

Jurnaliștii de la reportervirtual.ro anunță că ”„minunea” n-a ținut decât un pic mai mult de o lună…”, parteneriatul media și negocierile dintre Burci și Cozmin Gușă soldându-se deja cu un eșec.

Banii care trebuiau să între în conturile Realitatea Media, conform contractului, n-au fost virați nici până la astăzi, Înțelegerea însuma 1,07 milioane de euro pentru o perioadă de 16 luni, iar la data de 1 septembrie firma Grafitti Blue SRL (aparținând lui Cristian Burci) trebuia să vireze o primă tranșă (avans) de 200.000 de euro, conform înțelegerii, potrivit reportervirtual.ro.

Rareș Bogdan, Directorul editorial al Realitatea Media, a confirmat situația în care s-a ajuns: ”N-a intrat nici un euro din cei 200.000 și nici banii pe prima lună de contract, deși ei au vândut din câte știu eu de vreo 80.000 de euro. Sunt extrem de dezamăgit de faptul că o înțelegere transparentă, clară, nu este respectată și, mai mult, suntem duși cu preșul. De câte ori ne interesăm, ni se spune că banii au fost plătiți fără nicio problemă, dar la noi nu ajunge nimic”, potrivit aceleiași surse.

SC Realitatea Media SA a anunțat întreruperea colaborării cu Agenția Grafitti Blue SRL, începând cu 1 octombrie. ”Compania controlată de Cristian Burci administrează portofoliile de publicitate ale Adevărul, Click și Prima tv. Motivul denunțării contractului  îl constituie neîndeplinerea obligațiilor ce îi reveneau agenției, prin neplata ratelor prevăzute prin contract. Vânzarea spațiilor de publicitate de pe realitatea.net se va face prin regia proprie”, se mai arată în anunțul postat pe site-ul realitatea.net.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL