„Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți”. Mesajul Europol despre vlogger

Dorian Popa
Sursa foto: Dorian Popa

Vloggerul Dorian Popa a fost prins la volan sub influența canabisului. Celebrul influencer era îmbrăcat în lenjerie intimă.

IPJ Ilfov a comunicat, că vineri seara, un echipaj al Poliției Rutiere a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Este vorba despre cunoscut vlogger Dorian Popa, care s-a ales cu dosar penal Sindicatul Europol a reacționat pe pagina de Facebook, după ce știrea că Popa era în chiloți la volan a ajuns în toată presa.

”Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL