Expertiză toxicologică. Câte droguri a consumat Vlad Pascu înainte de a urca la volan

pascu, droguri
Sursa foto: Facebook

Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în accidentul de la 12 Mai, a consumat mai mult de trei substanțe ilicite și a urcat la volan, arată expertiza toxicologică cerute de procurorii din Constanța care anchetează acest dosar.

Analizele de sânge au indicat prezența în corp a șase droguri, arată ziariștii de la Digi24. Specialiștii spun  că e vorba despre un amestec de substanțe interzise care au fost consumate de tânărul de 19 ani înainte ca el să se urce la volan.

Vlad Pascu era consumator de droguri și nu e exclus ca rezultatele analizelor de sânge să arate un consum regulat de astfel de substanțe.

Expertiza toxicologică are valoare de probă și a fost depusă la dosar. Rezultatele drug-testului de după accident sunt rezultate preliminare și nu au valoare de probă în dosar, așa că examenul toxicologic este obligatoriu. În aceste zile sunt așteptate și concluziile raportului Corpului de Control al ministrului de Interne, trimis la Constanța, arată sursele Digi24.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL