Familia Regală a României va petrece Crăciunul şi Anul Nou la Castelul Săvârşin

Craciun
Sursa foto: cpam.md

Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Consort se vor afla la Castelul Regal de la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou. La sărbătoarea Crăciunului, va fi prezentă, la Săvârşin, Alteţa Sa Regală Principesa Elena.

În ziua de 15 decembrie, în intervalul orar 16.00-17.00, Majestatea Sa şi Alteţa Sa Regală Principele Consort vor participa la deschiderea Târgului Regal de Crăciun, în Satul Regal. Va fi prezent Corul Arhiepiscopiei Aradului „Sfântul Ioan Damaschin”.

În ziua de 16 decembrie, în intervalul orar 12.00-12.30, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor primi grupuri de colindători.

În aceeaşi zi, Familia Regală va lua parte, începând cu ora 16.30, la concertul susţinut de Dinu Iancu-Sălăjanu şi grupul de colindători „Silvania”.

În ziua de 17 decembrie, în intervalul orar 14.30-15.30, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor primi grupuri de colindători.

În aceeaşi zi, Familia Regală va participa, între orele 16.30-17.30, la Festivalul obiceiurilor de iarnă „Alaiul Dubaşilor”, în Satul Regal.

În ziua de 19 decembrie, la ora 11.00, Majestatea Sa Margareta, alături de Alteţa Sa Regală Principesa Elena, va oferi cadouri şi pachete de Crăciun unor familii din Săvârşin.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL