Farul Constanța, debut cu victorie în Liga Campionilor: 1-0 cu Șerif Tiraspol

farul constanța
farul constanța

Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scori 1-0, formaţia moldovenească Şerif Tiraspol, în meciul tur al primului tur preliminar din Liga Campionilor.

Farul a început tare şi Mazilu a scăpat cu portarul Koval, în minutul 2, dar goalkeeperul moldovenilor a scos în corner şutul atacantului român. Oaspeţii au replicat prin Garananga, în minutul 11, pentru ca în minutul 12 Mazilu să se afle din nou faţă în faţă cu portarul Koval, iar acesta să rezolve faza.

Scorul a fost deschis în minutul 56, de către David Kiki, care a primit de la Alibec şi l-a învins pe portarul Koval. Mbekeli a trecut pe lângă egalare în minutul 67, apoi a venit rândul lui Garananga să îl pună la încercare pe Aioani, care a intervenit fantastic în minutul 73. Farul a reuşit să-şi conserve avantajul până la final şi s-a impus cu 1-0.

Returul se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: