Filmul capturării lui Cherecheș în Germania pas cu pas

Sursă foto: Facebook

Apar noi informații despre fuga lui Cătălin Cherecheș după ce a fost capturat în Germania. Polițiștii l-au urmărit pas cu pas, după ce fostul primar din Baia Mare a schimbat cartelele, dar nu și telefonul. Oamenii legii au fost aproape să-l prindă și în Austria, însă din cauza unor informații greșite fostul edil a reușit să-și vadă de drum.

Polițiștii și-au dat seama destul de târziu că el a ieșit din țară, pe 24 noiembrie, la aproximativ ora 8 dimineața. Mandatul de arestare s-a dat de-abia la ora 18, când a fost dat oficial în urmărire. El a plecat în Budapesta, iar pe drum, spune taximetristul care l-a luat, a oprit de două ori să-și ia bunuri personale, pentru că a plecat doar cu o gentuță.

Cherecheș a avut timp să bea un vin fiert în Budapesta

El s-a oprit la Budapesta, unde, în jurul orei 13, a fost localizat în timp ce încerca să cumpere două cartele. A încercat să le pună în același telefon, dar nu a reușit să le activeze, așa că s-a dus la un hotel din Piața Centrală din Budapesta, unde a băut un vin fiert și s-a gândit ce să facă mai departe. L-a rugat pe barman să-i cheme o mașină, care să-l ducă direct în Germania. Barmanul i-a spus că îl va costa 1.400 de euro, Cherecheș a fost de acord și a spus că va plati cash. Astfel, el a trecut în Austria, iar pe data de 26 era deja la Ulm, în Germania, la casa mătușii sale.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL