Finlandezii de la Nokian fac angajări masive pentru fabrica de anvelope de la Oradea, care se va deschide la anul

Sursa foto: Pixabay

Nokian Tyres continuă să facă angajări pentru noua unitate de producție din Oradea, județul Bihor. Pentru anul 2024 sunt disponibile aproximativ 350 de posturi, dedicate atât managerilor, cât și operatorilor din zona de producție, potrivit unui comunicat de presă. Noua fabrică de anvelope, o investiție greenfield de 650 milioane de euro, va fi deschisă în a doua jumătate a anului viitor.

“Oamenii vor avea șansa de a lucra în cadrul primei fabrici cu zero emisii de CO2 din industria anvelopelor, unde producția va începe, potrivit estimărilor, în a doua jumătate a anului viitor. Candidații sunt invitați să aplice online, pe www.nokiantyres.ro/angajari-oradea/ sau să își depună CV-ul la sediul fabricii din Str. Ogorului, nr. 36, Oradea. În total, Nokian Tyres va crea în Oradea aproximativ 550 de locuri de muncă”, arată compania.

“Investiția pe care Nokian Tyres o realizează în Oradea se remarcă prin anvergură, viziune și expertiză. Compania finlandeză se angajează să fie un bun vecin pentru comunitatea locală, în contextul în care fabrica inovatoare, cu o valoare estimată la 650 de milioane de Euro și echipată cu tehnologie Industry 4.0., este proiectată să asigure un maximum de eficiență și de grijă față de mediul înconjurător și bunăstarea localnicilor. Un alt atu este originea finlandeză ce stă la baza unei culturi organizaționale în care siguranța, grija, dialogul și respectul sunt valori esențiale. Astfel, angajații beneficiază de stabilitate și un pachet de beneficii adecvat, aliniat la standardele pieței din România” arată compania

“Construcția fabricii noastre din Oradea marchează începutul unei călătorii remarcabile, iar pentru asta avem nevoie de o echipă puternică. La ora actuală se lucrează intens atât pe șantier, cât și în departamentul de Resurse Umane, pe măsură ce ne pregătim să primim peste 500 de oameni bine pregătiți în echipa noastră. Toți cei interesați sunt invitați să aplice și sperăm să ajungem împreună la destinația pe care ne-o dorim cu toții – o carieră de succes în cadrul Nokian Tyres România”, soune Susanna Tusa, Director General, Vice Președinte al Nokian Tyres Romania Operations și lider al proiectului fabricii din România:La începutul anului 2024 se va forma o Echipă de Lansare, care va participa, pe parcursul primăverii, la un stagiu de pregătire oferit de Nokian Tyres la sediul companiei din orașul Nokia, Finlanda.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL