Florin Cîţu: Întreaga mea activitate a stat sub semnul bunei credinţe şi al respectării legii, în slujba românilor

Sursă foto: Facebook

Fostul premier Florin Cîţu, actual senator pentru care DNA a solicitat ridicarea imunităţii într-un dosar de abuz în serviciu privind achiziţiile de vaccinuri din pandemie, afirmă că întraga sa activitate ”a stat sub semnul bunei credinţe şi al respectării legii”. ”Am deplină încredere în actul de justiţie şi sunt convins că procedurile aflate în desfăşurare vor conduce la aflarea adevărului”, susţine el.

”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, precizez că întreaga mea activitate, indiferent de funcţiile şi demnităţile publice îndeplinite, a stat sub semnul bunei credinţe şi al respectării legii, în slujba românilor”, a scris Cîţu, pe Facebook, joi seară.

El s-a arătat încrezător că se va afla adevărul.

”Am deplină încredere în actul de justiţie şi sunt convins că procedurile aflate în desfăşurare vor conduce la aflarea adevărului!”, a subliniat fostul premier.

DNA a solicitat, joi, Senatului şi Preşedinţiei ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu şi a foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, ambii fiind la USR la momentul comiterii faptelor. Procurororii îi acuză de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave în legătură cu achiziţiile de vaccinuri din pandemie, prejudiciul depăşind un miliard de euro.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL