Florin Manole: Clotilde Armand taie 133 de milioane de lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe

Sursa: news.ro

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, afirmă, joi, că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a prevăzut în buget reduceri de cheltuieli de la şcoli şi spitale, pentru a aloca mai mulţi bani pentru ”panseluţe”.

”Clotilde Armand taie 133.000.000 lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe! Pentru asta cere primarul Sectorului 1, astăzi, votul consiliului local. Consilierii locali ai PSD Sector 1 vor vota împotriva unei asemenea inepţii – şcolile şi spitalele sunt prioritare, au nevoie de finanţare şi de îmbunătăţirea serviciilor publice, nu de tăieri”, a scris, joi, Florin Manole, preşedintele PSD Sector 1 pe Facebook.

Manole a adăugat că ”Clotilde Armand şi USR au minţit promiţând o administratie mai bună şi au adus doar blocaje si incompetenţa iar, cu această iniţiativă, dovedesc şi rea-credinţă”.

”O somăm pe Clotilde Armand să vină azi în faţa Consiliului Local şi să spună clar cetăţenilor de la ce şcoli şi spitale vrea să taie fondurile! Locuitorii sectorului 1 trebuie să vadă adevărata faţă a USR: de la «vrem spitale, nu catedrale» la «vrem panseluţe, nu spitale»”, a mai scris Manole.

Şi liberalii din Sectorul 1 au reacţionat, joi, pe tema bugetului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: