Gabriel Pleșa se întoarce în PNL. Anunțul oficial al primarului din Alba Iulia

Sursă Foto: Facebook

Gabriel Pleșa, primarul USR din Alba Iulia, a fost în această dimineață la sediul PNL din Modrogan, acolo unde s-a întâlnit cu președintele Nicolae Ciucă și conducerea PNL. Au discutat reapropierea sa de PNL, chestiuni ce țin de administrația locală și bune practici în domeniu. Nicolae Ciucă l-a invitat pe Gabriel Pleșa să participe la ședința BPN de azi pentru a relua contactul cu liderii din teritoriu și, mai ales, cu cei mai buni primari ai PNL.

Potrivit unor surse, unul dintre primari chiar a glumit: Iată că așa începe Marea Unire Liberală.

„Când ai ocazia să te întorci la rădăcini, la matca în care te-ai format ca om politic, nu poate fi vorba de traseism, ci de o alegere înțeleaptă, cea de a reîntregi și întări o echipă care, trecând peste orgolii și asumându-și erorile din trecut, poate performa mai bine ca oricare alta! Dincolo de opțiunea personală și de firescul deciziei de astăzi, asta din punct de vedere afectiv și doctrinar, a contat, în proporție covârșitoare, și mesajul venit din partea albaiulienilor. Alba Iulia este un municipiu de dreapta. Așa a fost și trebuie să fie în continuare, iar o majoritate puternică, consolidată în rândul Partidului Național Liberal, este garanția unui ritm de dezvoltare edilitară mult mai alert. Dovedit, de altfel, la nivelul județului, de către domnul președinte Ion Dumitrel.
Îmi doresc același lucru pentru Alba Iulia, aceeași susținere, implicare și viteză de implementare și pentru toate proiectele de importanță majoră pentru municipiul nostru.
„Unirea face puterea!” și, vă spun cu toată sinceritatea, realitatea acestor 3 ani de mandat mi-a arătat că oricât de muncitor, bine pregătit și bine intenționat ar fi un edil, în lipsa susținerii unei familii politice puternice, orice demers este infinit mai greu de dus la bun sfârșit. Energia irosită până mai ieri, pentru a destabiliza și zădărnici eforturile administrației pe care o conduc, va fi, începând de astăzi, canalizată spre îndeplinirea obiectivelor actuale și viitoare.
Sunt convins că împreună cu președintele CJ Alba vom găsi cele mai bune soluții pentru accelerarea dezvoltării municipiului Alba Iulia, pe toate planurile. Iar echipă înseamnă și majoritate în consiliul local, unul care să facă administrație, nu doar politică!
Pentru toate aceste considerente, astăzi am convenit această poziție și cu conducerea centrală a PNL. Îi mulțumesc cu această ocazie deputatului Florin Roman, cel care m-a sprijinit în luarea acestei decizii. Sunt conștient că această schimbare îmi va atrage și antipatii, dar, din fericire, pe acelea le voi suporta doar eu, nu întreaga comunitate! Pentru ea, pentru oraș, pentru întreg municipiul, drumul meu continuă alături de PNL.
Colegilor din USR, celor care au muncit alături de mine pentru Alba Iulia, care au dat dovadă de profesionalism și care au pus mereu interesul comunității înaintea celui personal ori de partid, le mulțumesc! Nimic nu am realizat singur, nu fără aportul și sprijinul lor, echipa din spatele echipei. Pentru calitatea lor umană garantez oricând și știu că Alba Iulia îi va avea în continuare alături.
Dumnezeu să binecuvânteze Alba Iulia!„, a scris Pleșa pe Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: