Gala Premiilor Emmy Primetime – „Succession”, „The Bear” şi „Beef” au câştigat principalele trofee

Emmy Primetime
Sursa foto: Twitter - Television Academy

„Succession” (HBO/ Max) a fost desemnat cel mai bun serial dramă la gala Premiilor Emmy Primetime, care a avut loc luni seară, la Los Angeles. „The Bear” a primit trofeul pentru cel mai bun serial comedie iar „Beef” a fost aleasă cea mai bună mini serie TV. Câştigătorii au fost anunţaţi de prezentatorul Anthony Anderson, la câteva luni după ce spectacolul a fost amânat din cauza grevelor de la Hollywood.

Serialele „Succession” şi „The Bear” au fost la egalitate, cu şase victorii, „Beef” a cucerit cinci trofee.

La categoriile interpretare, actorii Ayo Edebiri, Jennifer Coolidge, Matthew Macfadyen, Quinta Brunson, Jeremy Allen White, Niecy Nash-Betts, Ebon Moss-Bachrach, Ali Wong, Steven Yeun, Sarah Snook şi Kieran Culkin au cucerit trofeele. RuPaul’s Drag Race a câştigat premiul pentru cel mai bun reality show de concurs.

„Last Week Tonight With John Oliver” a câştigat cel mai bun scenariu pentru un serial variety iar „The Daily Show With Trevor Noah” a fost desemnat „best talk series”.

Prestigiosul club EGOT include încă un membru: Elton John. Muzicianul a devenit oficial câştigător EGOT la Emmy 2023, după ce programul său de la Disney+, „Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium”, a luat premiul pentru „outstanding variety special”.

„Sunt copleşit să mă alătur grupului incredibil de talentat de câştigători EGOT din această seară”, a declarat John. „Călătoria până la acest moment a fost plină de pasiune, dedicare şi de sprijinul neabătut al fanilor mei din întreaga lume. Această seară este o mărturie a puterii artelor şi a bucuriei pe care o aduce în vieţile noastre. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut de-a lungul carierei mele, sunt incredibil de recunoscătoare”.

HBO a condus nominalizările detaşat cu un trio de seriale de succes: „Succession”, „The Last of Us” şi „The White Lotus”. Ultimul sezon al dramei familiei Roy a ajuns în fruntea tuturor serialelor, cu 27 de nominalizări, urmat de adaptarea HBO a popularului joc video despre apocalipsa zombi, cu 24 de nominalizări, şi de sezonul 2 al serialului coşmarul vacanţelor al lui Mike White, cu 23 de nominalizări.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL