George Stângă (PNL Galaţi): 500 de membri PMP merg în lupta electorală în formula liberală

Aproximativ 500 de membri ai Partidului Mişcarea Populară vin în echipa liberală, anunţă PNL Galaţi.

”Liderii organizaţiilor judeţene Galaţi ai PNL şi PMP au decis să meargă sub aceeaşi umbrelă în cele 4 rânduri de alegeri care vor avea loc pe parcursul anului 2024. Liderii PMP, Cristina Costandachi, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, alături de secretarul general Petrică Banciog, de vicepresedinţii Radu Pitu şi Ioniţă Oprea şi toţi membrii BPJ ai PMP au semnat adeziunile la PNL Galaţi”, conform unui comunicat al PNL Galaţi.

Sursa citată precizează că aproximativ 500 de membri ai Partidului Mişcarea Populară vin în echipa liberală pentru a întări rândurile în campania electorală care se apropie.

„Vocea noastră începe să se facă tot mai mult auzită în rândul gălăţenilor. Faptul că ne pasă de oameni, că le ascultăm nevoile şi că ne dorim să le rezolvăm problemele sunt doar câteva dintre dovezile de respect pe care îl purtăm concetăţenilor noştri. Aceeaşi voce a fost ascultată şi de noii colegi de la PMP care s-au regăsit în mesajele noastre şi care au ales să vină în echipa PNL Galaţi pentru a consolida forţa noastră de a lupta pentru schimbare. Pe mulţi dintre ei îi cunosc deja şi ne leagă o prietenie solidă care va ajuta cu atât mai mult la reuşita noastră împreună. Le urez bun venit şi îmi iau angajamentul să le fiu coleg şi coechipier, înainte de a le fi preşedinte.” George Stângă, preşedinte filiala judeţeană PNL Galaţi.

Odată cu integrarea membrilor PMP Galaţi, în filiala judeţeană a PNL, se alătură si cei peste 10 consilieri locali din Mişcarea Populară.

”Venim în echipa PNL Galaţi pentru că ne dorim continuitate. Au venit alături de mine peste 500 de membri ai PMP la nivel judeţean, întrucât considerăm că aici, la PNL, putem să continuămpromovarea politicilorpro-europene, bazate liberalism economic şi împreună putem să construim o echipă puternică. Suntem pregătiţi de o campanie electorală care va presupune mult efort, multă muncă, însă ne bazăm pe experienţa noastră şi a colegilor liberali pentru că ne dorim cu toţii să schimbăm o conducere care persistă de peste 30 de ani la Galaţi. Rămân un om al faptelor, nu al vorbelor. Aşadar, astăzi, ne-am ales echipa alături de care vom construi şi ne vom onora angajamentele în faţa gălăţenilor”, a declarat Cristina Costandanchi, preşedinte interimar organizaţia judeţeană PMP Galaţi.

De joi, PMP Galaţi se alătură iniţiativelor PNL. Printre acestea se află şi promovarea petiţiei “Ţie nu ţi-e sete de dreptate?”, un demers prin care liberalii gălăţeni vor să determine autorităţile locale şi judeţene să reducă preţul la utilităţi, respectiv apă şi canalizare, cu 40%.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL