Gest de campion: David Popovici a dăruit medalia de aur cucerită la Roma unui copil care a învins cancerul

David Popovici / Facebook CS Dinamo Bucureşti

David Popovici a dăruit medalia de aur cucerită, sâmbătă, la Roma unui copil care a învins cancerul, anunţă CS Dinamo.

După victoria de ieri de la Roma, la 100 de metri liber cu un nou record al competiţiei (48,10), David Popovici a făcut un gest de suflet. El a dăruit medalia de aur unui copil care a învins cancerul.

Popovici este „Ambasador al Speranţei” pentru MedLife în campania #SperanţaNuMoareDeCancer, iar cu această ocazie a dorit să facă un copil fericit.

Copiii diagnosticaţi cu cancer au nevoie de susţinerea noastră. Talentele pe care le au, ambiţiile lor pentru viitor, dar mai ales temeritatea de care sunt nevoiţi să dea dovadă în lupta cu această boală fac din ei nişte oameni extraordinari. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută aceşti copii, vă invit pe voi toţi să donaţi puţin din timpul vostru pentru a da un share programului #SperantaNuMoareDeCancer, astfel încât să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie. Credeţi-mă, fiecare dintre voi contează, fiecare share contează, fiecare copil contează, iar un gest normal din partea voastră poate însemna o şansă mare de supravieţuire pentru aceşti copii”, a transmis David Popovici, potrivit news.ro.

David participă la Internaţionalele Italiei – Trofeul Settecolli (ediţia 59). El va concura astăzi şi la 200 de metri liber.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL