Gheorghe Cârciu (DRP), mesaj la încheierea taberelor ARC

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sursa foto: Inquam / Sabin Cirstoveanu
Gheorghe Cârciu, secretar de stat în Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, într-o postare pe pagina personală de Facebook, vorbește cu emoție despre ediția a XIV-a a Taberelor ARC, care s-au încheiat.
Sursa foto: Facebook / Gheorghe Cârciu
„Am încheiat cu emoție și multe amintiri plăcute ediția a XIV-a a Taberelor ARC. Și anul acesta am creat un ARC peste timp și peste spațiul geografic, singurele care despart România de comunitățile românești din afara granițelor.
Taberele ARC au numărat mii de copii care au creat legături de suflet, legături cu țara mamă, arată Cârciu, care își exprimă dorința de a revedea și mai mulți copii „acasă”.
Sursa foto: Facebook / Gheorghe Cârciu
„Peste 5000 de copii și-au creat legături de suflet între ei și, foarte important, cu țara mamă. La anul, sperăm să (re)vedem mai mulți copii acasă.
„Taberele ARC înseamnă conectare cu identitatea românească, educație, distracție și suflete românești unite”.
Sursa foto: Facebook / Gheorghe Cârciu
Secretarul de Stat în DRP mulțumește celor implicați în proiect și își exprimă speranța de a-i reîntâlni la anul.
„Le mulțumesc tuturor partenerilor instituționali, colaboratorilor, voluntarilor și nu în ultimul rând colegilor, adică tuturor celor care au făcut posibil acest proiect.
Să ne revedem cu bine și la anul, dragi copii români de pretutindeni!”

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL