Ginerele lui Farmazon îl jelește pe Buzatu: Pentru mine este ca al doilea tată

EDUARD POPICA
Sursa foto: cdep.ro

Deputatul PSD Eduard Popica, ginerele omului de afaceri Emil Savin, supranumit Farmazon, care a colaborat cu DNA oferindu-i mită preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, că pentru el, acesta este ca un al doilea tată, iar ceea ce i s-a întâmplat este „sfâşietor”.

Popica a mai spus că nu a știut nicio secundă despre ce avea să i se întâmple lui Buzatu, dar crede că oricine ar fi avut habar despre „o astfel de nenorocire” ar fi trebuit să-i dea de înțeles să se ferească.

„Nu am vrut să comentez şi nu am vrut să fiu implicat în această nenorocire care s-a abătut asupra noastră, asupra mea personal, asupra familiei mele, şi aici mă refer la soţie, la copilul meu, dar şi asupra organizaţiei judeţene a PSD Vaslui. Aş vrea să vă relatez de la bun început că Dumitru Buzatu pentru mine este ca un al doilea tată. Sub ochii lui, de 20 de ani, am crescut, m-am dezvoltat şi aş putea spune că am ajuns cine sunt. Este un moment, nu regretabil, sfâşietor pentru mine ca persoană şi de aceea am ajuns şi am acceptat să dau astfel de declaraţii, pentru că ultimele ştiri care au apărut cu privire la persoana mea efectiv m-au distrus” a declarat deputatul Eduard Popica.

Parlamentarul a precizat că nu a ştiut de flagrantul care urma să i se facă lui Dumitru Buzatu şi că socrul său i-a spus că îi pare rău pentru ceea ce i-a făcut.

„Nu am ştiut nicio secundă despre absolut nimic şi, în primul rând din punct de vedere moral, consider că oricine ar fi avut habar despre o astfel de nenorocire, poate că nu i-ar fi spus domnului preşedinte, dar poate că i-ar fi dat de înţeles să se ferească. Mai mult decât atât, din punct de vedere juridic, ştiţi prea bine că astfel de acte se fac între denunţător şi organul de anchetă penală, fără a avea şi alte persoane implicate sau care să ştie despre aceste aspecte. Nu mi-a spus nimic, nu vorbesc cu el. Mi-a spus doar că îi pare rău pentru ceea ce i-a făcut”, a precizat deputatul Popica.

Citește mai mult AICI.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: