Gorghiu: PNL este un partid sănătos la cap. Nu își pune problema să iasă de la guvernare

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, preşedinta PNL Argeş, a declarat, sâmbătă, că Partidul Naţional Liberal înţelege contextul regional şi nu îşi pune problema să iasă de la guvernare.

“Și în interior, și în exterior, putem demonta un fake news, PNL este un partid sănătos la cap, înțelege contextul regional, contextul național și nu își pune problema să iasă de la guvernare. Am văzut foarte mulți lideri de partide politice, care au comentat de pe margine că PNL iese în fiecare zi de la guvernare”, a spus ea.

Gorghiu a menţionat că obiectivul este de asigurare a stabilității tării.

“Indiferent dacă o să fie alegerile comasate sau nu. Eu îmi doresc să ne înțelegem pe comasare”, a adăugat ministrul.

Şi preşedinta PNL Sibiu, Raluca Turcan, ministru al Culturii, a declarat, sâmbătă, că în calitate de lider politic vrea să pună capăt speculaţiilor şi să sublinieze că PNL nu este un partid care să fugă de la guvernare. “Au fost unii care au fugit de la guvernare”, a menţionat ea.

“Au fost mai multe speculații în presă despre prezența PNL la guvernare, despre posibile plecări de la guvernare, aș dori, în calitate de lider politic, să transmit că în PNL politica este una simplă de seriozitate, responsabilitate și de asumare a unor decizii și momente. PNL nu este un partid care să fugă de la guvernare, au fost unii care au fugit de la guvernare. Guvernarea este un act de responsabilitate. Prioritățile României ne-au adus în punctul de a vorbi despre aceste programe de investiții. PNL nu va fugi niciodată de asumarea guvernării”, a spus Raluca Turcan.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: