Hotelurile din Poiana Braşov, ocupate 80% pentru sărbătorile de iarnă. Preţurile sar de 700 de euro

Sursa: Facebook

Au rămas mai puţin de două luni până la Crăciun, dar românii sunt deja cu gândul la vacanţă şi relaxare. Ca să nu rămână fără locuri, unii au făcut deja rezervările pentru Sărbătorile de Iarnă. Hotelurile din Poiana Braşov sunt deja ocupate în proporţie de 80%, în ciuda preţurilor care sar de 700 de euro de persoană.

Un turist care vrea să petreacă Crăciunul la un hotel All Inclusive de pe Valea Prahovei sau din Poiana Braşov ajunge să scoată şi 700 de euro din buzunar pentru un pachet ce include patru zile de cazare.

„Pentru salariile sub mediu, mi se pare destul de mult. Patru nopţi, 700 de euro. Nu. Mi se pare mult”, a spus o femeie.

În condiţiile în care pachetul de Crăciun se situează între 500 şi 700 de euro de persoană, hotelierii din Poiana Braşov spun că rezervările sunt în proporţie de peste 80%.

Hotelierii mai spun, însă, că tarifele sunt justificate, având în vedere activităţile diverse pe care le-au pregătit vizitatorilor.

„Le asigurăm oaspeţilor show-uri, atât culinare, cât şi cu artişti din ţară şi din străinătate. Un pachet cu demipensiune de patru nopţi, iar în ziua de Crăciun, avem şi un brunh tradiţional”, a precizat reprezentanta unui hotel.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: