Hoți care au furat bijuterii și bani din locuințe, prinși în flagrant. Acționau în mai multe județe

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Trei bărbați din Galați, care au furat bijuterii și bani din mai multe locuințe, au prinși în flagrant de polițiști. Ei acționau în mai multe județe precum Galați, Bacău și Neamț.

Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2023-ianuarie 2024, la nivelul Poliției Galați au fost sesizate mai multe infracțiuni de furt din locuință cu diferite moduri de operare, în urma cărora au fost sustrase diferite sume de bani, precum și bijuterii

Polițiștii au descoperit că infracțiuni cu același mod de operare au fost comise și în alte județe limitrofe județului Galați.

„Astfel, în urma multiplelor activități de investigare, verificare și cercetare efectuate în cauză, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați au stabilit identitățile posibilelor persoane, fiind vorba despre trei bărbați, cu vârstele de 49, 38, respectiv 35 de ani, toți cu domiciliul în municipiul Galați“, transmite IPJ Galați.

Pe 14 ianuarie 2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.G.P.R. – Direcția Operațiuni Speciale, precum și al celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău și Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, i-au prins în flagrant delict pe cei trei bărbați, în zona centrală a municipiul Bacău. Chiar la scurt timp după ce aceștia ar fi comis un furt dintr-o locuință din localitatea Zănești, județul Neamț.

„Cei trei bărbați s-ar fi deplasat din municipiul Galați la adresa din localitatea Zănești cu un autoturism, iar, spre seară, după ce ar fi escaladat gardul împrejmuitor al proprietății și ar fi forțat o fereastră, ar fi pătruns în imobil, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum și bijuterii. Prejudiciul cauzat ar fi de aproximativ 40.000 de lei, iar, în momentul prinderii în flagrant delict, bijuteriile au fost descoperite asupra celor trei persoane”, a transmis Poliția Galați.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: