Ieftinire substanțială a carburanților. Cât costă benzina și motorina, la ce să fii atent

benzinărie pompă motorină benzină carburanţi
Sursa foto: Freepik

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a ieftinit și azi benzina și motorina vândute în benzinării. Este șasea modificare a prețurilor la carburanți în tot atâtea zile la rând. În unele stații prețurile sunt mai mici, lista lor o puteți vedea mai jos.

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de noi în acest an, afișează pe data de 11 noiembrie 2023 un preț al benzinei standard de 6,64 de lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,27 de lei/litrul.

Așadar, față de ziua precedentă, prețul din această stație este mai mic cu 12 bani pentru un litru de benzină și cu 16 bani mai mic pentru un litru de motorină.

Atenție însă: Petrom a reluat în această toamnă promoția de week-end, prin care prețul la orice sortiment de benzină și motorină cumpărat din stațiile companiei de vineri seara până duminică seara este mai ieftin cu 7  bani pe litru. Promoția nu se desfășoară însă în toate stațiile companiei, ci doar în 123 de benzinării.

Așadar în cele 123 de stații, până duminică seara la ora 23.00 prețurile sunt mai mici cu 12 bani pe litru la benzină și cu 16 bani pe litru la motorină ca rezultat atât al ieftinirii cât și al promoției.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL