Ilie Sârbu afirmă că Iohannis încearcă să-i facă pe plac lui Băsescu

Prin intermediul unei declarații de presă, liderul senatorilor social-democrați, Ilie Sârbu, transmite faptul că „Iohannis încearcă să-i face pe plac preşedintelui Băsescu și că acest lucru devine tot mai evident”.

„Încercările domnului Klaus Werner Iohannis de a-i face pe plac preşedintelui Băsescu devin tot mai evidente. S-a ajuns în situaţia în care Traian Băsescu dă semnalul de la Cotroceni, iar candidatul ACL execută. Aşa s-a întâmplat în cazul OUG nr. 45/2014 privind modificarea şi completarea legii pentru alegerea Preşedintelui României, ordonanţă pe care cei doi o critică în tandem sau în cazul reducerii CAS, când PNL a îmbrăţişat fără rezerve poziţia şi argumentele lui Traian Băsescu”, a spus Ilie Sârbu.

Totodată, liderul senatorilor PSD a declarat faptul că Iohannis „s-a aliniat în spatele președintelui Băsescu privind OUG „care dă primarilor posibilitatea să decidă dacă merg sau nu împotriva votului popular din 2012”.

„Acum, domnul Iohannis s-a aliniat docil în spatele preşedintelui Băsescu în privinţa OUG care dă primarilor posibilitatea să decidă dacă merg sau nu împotriva votului popular din 2012. Mai mult, domnul Klaus Werner Iohannis face exact ce au făcut Traian Băsescu şi Monica Macovei în 2012, lansând acuzaţii mincinoase şi dezinformând partenerii României! Cu toţii vor să facă din nou rău ţării”, a mai transmis Ilie Sârbu. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL