Înalta Curte a decis ca judecătoarea Chirilă să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis, marţi, ca judecătoarea din Suceava, Ana Maria Chirilă, acuzată de mai multe infracţiuni, să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile, iar decizia este definitivă.

“Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Cotoară Ciprian, Pînzari Mihai şi Chirilă Ana Maria împotriva încheierii din data de 31 octombrie 2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală, pronunţate în dosarul nr. 7220/2/2023 (3654/2023). Obligă contestatorii inculpaţi la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul parţial cuvenit apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru fiecare dintre contestatorii inculpaţi, în cuantum de câte 100 lei, rămâne în sarcina statului şi se plăteşte din fondurile Ministerului Justiţiei”, se arată în minuta instanţei.
Decizia magistraţilor de la Înalta Curte este definitivă.
Curtea de Apel Bucureşti a decis, la data de 31 octombrie, prelungirea măsurii arestării preventive pentru cele trei persoane, dar decizia nu era definitivă şi a fost atacată la ÎCCJ.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: