Încredere nebună în Halep. Bookmakerii o văd deja favorită la câștigarea turneelor de Grand Slam

Sursa foto: X

Deși a stat un an și jumătate în afara terenului de tenis, Simona Halep primește un uriaș vot de încredere din partea specialiștilor. Deocamdată fără o bază reală, având în vedere că românca a jucat doar meciul de aseară cu Paula Badosa, a trecut printr-o traumă și a ajuns totuși la vârsta de 32 de ani. Dorința de a arăta că nu este o trișoare, victoria de la TAS și tenacitatea de care a dat dovadă pe întreg parcursul carierei primează însă în fața motivelor enumerate mai sus, în opinia bookmakerilor.

Așa că, deși nu o văzuseră la lucru pe „noua Simona“, casele de pariuri o dau deja favorită la toate cele trei turnee de Grand Slam rămase de disputat în acest an, Roland Garros (27 mai – 9 iunie), Wimbledon (1-14 iulie) și US Open (26 august – 8 septembrie).

La Paris, Halep a avut cele mai bune rezultate în carieră. Pe lângă titlul cucerit în 2018 după finala disputată cu Sloane Stephens, Halep a mai disputat alte două finale, în 2014 și 2017, cu Maria Sharapova, respectiv Jelena Ostapenko. Aceste rezultate de excepție pe zgura franceză o recomandă pe româncă, în viziunea bookmakerilor, să se situeze în Top 5 al jucătoarelor cel mai îndreptățite să râvnească la marele trofeu.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: