Instituţiile din România îşi întăresc sistemele de securitate

Protest AUR
Protest AUR. Sursa foto: PROTEST AUR/ INQUAM PHOTOS / SABIN CARSTOVEANU

Camera Deputaților îşi întărește măsurile de securitate după incidentele recente. În luna mai, o membră AUR a încercat să intre în parlament cu mai multe gloanţe, iar o altă persoană a venit pentru angajare cu droguri.

Instituțiile importante vor să-şi schimbe sistemele de securitate şi să le adapteze la nivelul din acest moment, asta pentru a evita eventuale situații dificile. Reamintim că în Parlament au avut loc mai multe incidente, în care persoanele au fost prinse cu gloanţe sau droguri.

Conform datelor de pe site-ul Camerei Deputaţilor se află la licitație soft-uri pentru sistemul de control, asta pentru că parlamentul a achiziționat două astfel de sisteme noi de control pentru accesul în clădire şi servicii de revizie şi reparații pentru control tehnic, scrie antena3.ro.

Aceste servicii ar urma să coste 400.000 de euro.

De asemenea, inclusiv administrația prezidențiala îşi va achiziționa un sistem nou de securitate, valoarea acestuia fără TV va fi de 660.000 de euro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL