Ion Iordache, liderul PNL Gorj: Salvăm 1800 de locuri de muncă

Facebook/Ion Iordache
Facebook/Ion Iordache

Ion Iordache, liderul PNL Gorj anunță că aseară, până târziu în noapte, împreună cu președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă și cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja , au stabilit etapele pe care trebuie să le urmeze în aceste zile pentru a modifica OUG 27/2022 în așa fel încât cei 1800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia, angajați pe perioadă determinată, să-și păstreze locurile de muncă.

„Aseară, până târziu în noapte, împreună cu președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă , și cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja , am stabilit etapele pe care trebuie să le urmăm în aceste zile pentru a modifica OUG 27/2022 în așa fel încât cei 1800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia, angajați pe perioadă determinată, să-și păstreze locurile de muncă”, a scris Iordache pe Facebook.

El a mai spus că apreciaza empatia pe care o manifestă colegilor săi atunci când vine vorba de oamenii ce riscă să-și pardă locurile de muncă.

„Nu pot decât să apreciez empatia și responsabilitatea de care dau dovadă colegii mei atunci când vine vorba de oamenii din județul nostru care riscă să-și piardă locul de muncă, de familiile lor care stau cu grija zilei de mâine”, a conchis acesta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: