ISU Hunedoara: accident pe A1. Au intervenit echipajele de descarcerare

accident
Sursa foto: Facebook

Un şofer care circula pe un drum naţional din judeţul Hunedoara a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe zidul de susţinere al autostrăzii A1. În urma impactului, şoferul a rămas între fiarele maşinii find nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare. Bărbatul a fost dus la spital conştient şi cooperant.

„Pompierii Detaşamentului Deva au intervenit, luni, pentru salvarea unei persoane încarcerate în urma unui accident rutier produs la ieşirea din localitatea Şoimuş spre Oradea, pe DN 76. În accident a fost implicat un autoturism care se deplasa dinspre Deva spre Brad, iar conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit de pe partea carosabilă, lovindu-se de zidul de susţinere a autostrăzii”, a transmis ISU Hunedoara.
În urma accidentului, şoferul a rămas încarcerat, iar la sosirea echipajelor de salvare era conştient şi cooperant.
„Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, se afla singur în autoturism. El a fost extras de către echipaje şi a fost transportat cu ambulanţa SMURD la UPU Deva”, a mai precizat ISU Hunedoara.
În timpul intervenţiei pompierilor, circulaţia rutieră nu a fost întreruptă, dar s-a circulat alternativ, pe câte o bandă de circulaţie.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL