IUBITUL ȘPĂGAR AL JUDECĂTOAREI CARE SE DROGA RĂMÂNE O LUNĂ ÎN AREST PREVENTIV

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Curte de Casaţie şi Justiţie emis verdictul în dosarul care a aruncat o pată asupra sistemului judecătoresc din România. Conform hotărârii,  Judecătoarea Ana Maria Chirilă rămâne în arest preventiv, iar iubitul ei, care ceruse o șpagă de 30.000 de euro pentru a interveni în deciziile judecătoriei, va sta și el în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Ciprian Cotoară, afacerist din Solca, care era și traficant de droguri și iubitul judecatoarei era omul care cerea zeci de mii de euro de la alți traficanți pentru a interveni la magistrat.

Judecătoarea se afla într-o o relație de dragoste cu Ciprian Cotoară, unul dintre presupușii traficanți de droguri cărora le livra informații despre mandatele de supraveghere și de percheziție. Bărbatul imediat duupă arestarea iubitei s-a ascuns și a fost căutat de polițiști și procurori câteva zile.

El deține o cabană unde se întâlneau apropiații săi și unde ar fi ajuns și judecătoarea. Femeia era despărțită iar din căsătoria ar avea doi

Ciprian Cotoară deiBiroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a emis un nou comunicat de presă, referitor la cazul de trafic de influență în care este implicată judecătoarea de la Judecătoria Suceava. Conform acestui nou comunicat, procurorii Secției de urmărire penală au formulat propunerea de arestare preventivă pentru un al treilea inculpat, care a fost admisă de către Curtea de Apel București.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL