Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Jandarmerie
Sursă foto: Jandarmerie

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă de luni, la Brigada Speciala de Interventie. Ancheta în cazul ei trenează pentru că INML nu a finalizat analizele de sânge care atestă dacă a consumat sau nu droguri. Peste două zile, jandarmeriţa va intra din nou în concediu.

Încă de luni s-a întors la serviciu Andreea Bumbac. Este tot în cadrul Brigazii Speciale a Jandarmeriei şi asta pentru că ancheta în cazul ei nu a scos nimic nou la iveală.

Mai mult competenţa cazului a fost declinată către cei de la DIICOT. Iar DIICOT aşteaptă şi acum rezultatele analizelor care să ateste ce conţinea praful alb care a fost găsit asupra jandarmeriţei, arată antena3.ro.

Cum rezultatele pot întârzia luni de zile, asupra Andreei Bumbac nu a putut fi luată nicio măsură. Surse din rândul anchetei spun că ea nu a fost nici măcar audiată oficial.

Două anchete interne a pornit şi Jandarmeria. Cea disciplinară nu a fost încă finalizată. Iar direcţia de control nu a descoperit nereguli în relaţia cu superiorii sau alţi colegi de la muncă.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: