Kilometri întregi de TIR-uri la Vama Siret. Șoferii așteaptă cu orele ca să poată ieși din țară

camioane blocate
Sursa foto: X

Nervi întinși la maxim în Vama Siret, unde șoferii de TIR-uri sunt nevoiți să aștepte ore în șir ca să poată ieși din țară. Motivul este numărul foarte mare de camioane prezente la control. Coloana de TIR-uri pe DN 22 spre Vama Siret se întinde marți dimineața pe 23 de kilometri.

Prefectul județului Suceava face apel la șoferi să folosească rute alternative.

„În acest moment, coloana de autovehicule grele de transport marfă în așteptare pe DN 2 spre PTF Siret se întinde pe 23 km, cu intervale între autovehicule pe unele zone în interiorul localităților, traficul fiind supravegheat și dirijat de 5 echipaje de poliție rutieră și ordine publică”, a transmis, marți dimineața, Prefectura Suceava.

În ultimele 24 de ore, prin PTF Siret și PTF Vicovu de Sus, pe sensul de ieșire, s-au făcut formalitățile vamale pentru 403 autovehicule de transport marfă.

Prefectul Alexandru Moldovan face apel la șoferi să respecte semnalele polițiștilor rutieri care asigură direcționarea traficului și să opteze pentru rutele alternative către zona Rădăuți – Vicov de Sus, tocmai pentru a se realiza fluidizarea traficului și a se evita blocajele rutiere.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL