Kim Jong Un are un fiu pe care-l ţine secret din motive scandaloase legate de înfăţişarea fizică

Sursă foto: X

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un, care îşi menţine dintotdeauna învăluiţi în mister copiii – născuţi în 2010, 2013 şi 2019 – şi-a multiplicat apariţiile alături de fiica sa Kim Ju Ae, începând din noiembrie 2022, însă nu l-a prezentat niciodată nord-coreenilor pe fiul său, cel mai mare dintre copiii săi, din cauza înfăţişării fizice a băiatului, pe care o consideră neatrăgătoare, relatează Paris Match

Presa l-a prezentat de altfel drept o fată, însă este vorba despre un băiat.

Cel mai vechi cotidian sud-coreean de limbp engleză, The Korea Times, dezvăluia în august, pe baza unor informaţii ”de la o agenţie de informaţii externă”, că primul copil al lui Kim Jong Un este un băiat.

Cotidianul dezvăluie acum că ”înfăţişarea fizică puţin atrăgătoare a băiatului pare că l-a descurajat pe Kim să-şi dezvăluie fiul publicului”.

Un pensionar din cadrul Serviciului Naţional sud-coreean de Informaţii (NIS), Choe Su-yong, dezvăluie publicaţiei că, ”spre deosebire de tatăl sau sora sa, plinuţă şi bine hrănită, se spune că fiul lui Kim este palid şi slab”, un lucru care-l ruşinează pe tatăl său.

Aceste declaraţii sunt în concordanţă cu declaraţii ale unor apropiaţi ai lui Kim Jong Un, potrivit cărora dictatorul a ales să o prezinte publicului pe Kim Ju Ae pentru că ”ea este cea ca., dar mai ales poveştii personale a acestuia.

Kim Jong Un a fost acuzat de faptul că exagerează să semene cu Kim Il Sung, bunicul său, cu scopul de a-şi consolida propria legitimitate, la începutul dictaturii sale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL