Liberalii anulează un eveniment care trebuia să aibă loc miercuri, în Argeş

Sigla PNL
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Liberalii au anunţat că anulează un eveniment care trebuia să aibă loc miercuri, la Sala Sporturilor din judeţul Argeş, cu ocazia zilei partidului. PNL este concentrat pe soluţionarea grevei din educaţie, precizează formaţiunea.

Evenimentul naţional care urma să aibă loc in după-amiaza zilei de 24 mai la Sala Sporturilor din judeţul Argeş se amână din motive obiective. PNL este concentrat pe soluţionarea grevei din educaţie. Evenimentul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară tot în judeţul Argeş”, anunţă PNL.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, şi secretarul general al PNL, ministrul de Interne, Lucian Bode, împreună cu alţi lideri din conducerea PNL vor participa la momentul solemn de la Vila Florica, în Ştefăneşti, jud. Argeş, miercuri, 24 mai, de la ora 9.00, mai precizează formaţiunea.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL