Lideri PNL dau asigurări că partidul nu iese de la guvernare, indiferent de comasare

Romeo Marian Ursu
Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, şi cel al PNL Sibiu, Raluca Turcan transmit, sâmbătă, mesaje prin care dau asigurări că Partidul Naţional Liberal rămâne la guvernare. „Eu nu cred că există riscul ruperii coaliţiei şi cred că dacă cineva va rupe această coaliţie pentru că nu s-au comasat nişte alegeri, atunci acel cineva va trebui să răspundă public în faţa oamenilor”, spune Raluca Turcan, în timp ce Alina Gorghiu cataloghează drept „fake news” ideea ieşirii partidului de la guvernare.

Alina Gorghiu a catalogat,  în cadrul unei conferinţe de presă susţinute în judeţul Argeş, sâmbătă, drept „fake news” ideea ieşirii PNL de la guvernare.
„Să ştiţi că, în interior şi în exterior putem să demontăm un fake news, pe care eu îl consider fake news-ul săptămânii. PNL e un partid sănătos la cap, foarte raţional, înţelege contextul regional, înţelege contextul naţional şi nu îşi pune problema să iasă de la guvernare. Fac această declaraţie pentru că am văzut destul de mulţi lideri de partide politice, altele decât PNL; care au tot chibiţat de pe margine că PNL iese în fiecare zi şi în fiecare oră de la guvernare”, a afirmat Alina Gorghiu.
Un punct de vedere similar a fost susţinut, la Sibiu, de Raluca Turcan.
„Au fost mai multe speculaţii în presă, în ultima perioadă, despre prezenţa PNL la guvernare, despre posibile plecări de la guvernare. Aş dori, în calitate de lider politic, să transmit că în Partidul Naţional Liberal politica este una singură, aceea de responsabilitate, de seriozitate şi de asumare a unor decizii şi momente, oricât de dificile ar părea ele. PNL-ul nu este un partid care să fugă de la guvernare. Au fost unii care au fugit de la guvernare şi au spus că au alte treburi mai importante de făcut decât să asigure guvernarea ţării”, declară Turcan.
Aceasta adaugă că „guvernarea, pe fond, este un act de responsabilitate şi nu un este un act nici de orgoliu, nici de calcul politic intern”.
„Eu nu cred că există riscul ruperii coaliţiei şi cred că dacă cineva va rupe această coaliţie pentru că nu s-au comasat nişte alegeri, atunci acel cineva va trebui să răspundă public în faţa oamenilor”, adaugă Turcan, răspunzând unei întrebări.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL