Scandal la USR. Se cer demisiile șefilor

Sigla USR
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Consilierul USR Răzvan Timofciuc solicită demisia actualei conduceri a USR Iaşi, motivând că filiala a intrat într-o fundătură, după ce, marţi, doi consilieri USR şi-au anunţat demisiile din partid. Totodată, el cere reluarea procedurilor pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Iaşi.

Răzvan Timofciuc a scris pe Facebook că, după demisiile anunţate marţi de Iulian Huşanu şi Maria Carcea, numărul consilierilor locali care pleacă în acest mandat din USR a ajuns la patru, el acuzând “modul dezastruos, discreţionar şi falimentar prin care nişte băieţei rupţi de realitate conduc partidul“.

 

“Actuala conducere a USR Iaşi a dus partidul într-o fundătură. Am tăcut public în ultimul an şi jumătate de când practicile interne de conducere s-au degradat, în speranţa că se poate face ceva“, a afirmat consilierul local Răzvan Timofciuc, care este totodată şi liderul grupului de consilieri locali ai USR.

 

Timofciuc cere demisia actualei conduceri a USR Iaşi şi reorganizarea procesului de desemnare a candidatului filialei la viitoarele alegeri pentru primăria celui de-al doilea oraș din țară ca mărime, Iași.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL