Liviu Dragnea a ieșit din spital. Ce spune fostul lider al PSD

Sursa foto: Wikipedia

Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, a depășit problemele mari de sănătate pe care le-a avut și din cauza cărora a fost internat de urgență într-un spital din străinătate.

Dragnea a trecut printr-o situație critică, dar intervenția medicilor a fost salvatoare. El pare se simte acum bine. „Nu mai am 20 de ani, dar asta nu înseamnă că lucrurile au luat o întorsătură anume!”, a spus el.

„Nu sunt genul de persoana care se vaită în public. Ca atare, nu o s-o fac nici acum, așa cum nu am făcut-o nici altădată. Pot să vă spun însă că merg pe propriile picioare, conduc mașina și rămân o persoană căreia îi place să se informeze”, a declarat Liviu Dragnea pentru cancan.ro.

Luna trecută, în mass-media au apărut informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. S-a vorbit despre un posibil atac vascular cerebral și despre o internare de urgență, numai că fostul politician a dezmințit toate zvonurile.

Dragnea are 60 de ani și fost președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților.

Pe 27 mai 2019, el a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

La data de 15 iulie 2021, instanța a decis să îl elibereze condiționat din penitenciar.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: