Liviu Alexa: Ce s-a întâmplat sâmbătă în Israel a fost UN PLAN de ATAC ce a REUȘIT

Sursa foto: inquam Photos/ Octav Ganea

Jurnalistul Liviu Alexa, de la Ziar de Cluj şi NCN TV Cluj, este de părere că situația din Israel nu a fost un incident izolat, ci un plan de atac ce a reușit.

„Dar ce s-a intamplat sâmbătă dimineața la ora 6.30 nu a fost un incident izolat, o încercare disperata de a mai lua o viața de evreu din partea teroriștilor arabi.

Ce s-a întâmplat sâmbătă a fost UN PLAN de ATAC ce a REUȘIT. Ca in filmele stupide cu Mad Max, zeci de parapante cu teroristi au trecut granita, neimpiedicati de cineva, alte cÂteva zeci au trecut frontiera per pedes, incarcati cu arme si munitie, alte cateva zeci cu ambarcatiuni mici”, scrie jurnalistul.

El consideră că „una dintre cele mai speciale natiuni ale lumii – evreii – a picat și ea în plasa confortului trufiei”.

„De prea bine, au uitat sa+ă fie atenti, într-o zona si intr-o lume în care chiar și un atipit de la veghea continua poate fi fatal. E indiscutabil, ce a realizat Israelul in ultimele zeci de ani este o minune meritata – au devenit o forta economica de temut, un stalp al lumii, o forta armata mondiala redutabila, un avanpost al tehnologiei si inovatiei, o mare putere, chiar daca e o tara mica” , susține Alexa.

Articolul integral AICI.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL