Lovitură de imagine pe care o pregătește PSD la congres

PSD, caută înainte de startul oficial al campaniei prezidențiale, să dea o lovitură de imagine în plan mediatic și va organiza un mega congres, cu participarea a 30.000 de delegați și organizarea unei video conferință cu toate organizațiile județene ale PSD.

„Vineri, 12 septembrie, vor avea loc după-amiază, în jurul orei 16,00, toate conferințele județene cu cele 42 de organizații ale PSD din țară”, aspect care va fi practic o inovație tehnologică în politica din România.

”Imediat după aceste conferințe județene va începe congresul partidului, practic, la care vor participa pe sistem de videoconferință toate cele 42 de organizații din țară — aproximativ 30.000 de participanți, care vor fi validați de conferințele județene. Într-adevăr va fi o noutate, sperăm să aibă și impact, pentru că PSD este un partid mare, un partid care este, cel puțin după toate datele pe care le avem, îndrăgit și de tineri și de persoane cu mai multă experiență și trebuie să organizăm un eveniment care să ne reprezinte”, a  mai precizat Gabriela Firea într-o conferință de presă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL