Madonna a fost dată în judecată pentru că a început târziu un concert și fanii s-au dus obosiți la serviciu dimineața

Sursă foto: Wikipedia

Madonna a fost dată în judecată de doi fani care o acuză că și-a început un concert prea târziu, așa că au avut probleme cu transportul în timpul nopții, iar a doua zi le-a fost greu să meargă la muncă dimineața, scrie The Guardian.

Procesul a fost intentat miercuri la tribunalul federal din Brooklyn.

Michael Fellows și Jonathan Hadden spun că au cumpărat bilete la un spectacol din 13 decembrie la Barclays Center, ca parte a turneului Celebration al Madonnei. Spectacolul era anunțat să înceapă la ora 20.30, dar vedeta a urcat pe scenă după ora 22.30, se arată în plângerea penală.

Concertul s-a terminat după ora 1 dimineața. Fanii spun că au fost „rămas blocați în miez de noapte” și au avut probleme cu mijloacele de transport care erau mult mai puține, iar varianta transportului privat era mult mai scumpă. Ei au susținut că încheierea concertului la o oră așa târzie le-a afectat și capacitatea de a-și îndeplini sarcinile familiale de a doua zi.

Fellows și Hadden îi acuză pe Madonna și pe organizatorul turneului de „practici comerciale incorecte, neloiale și/sau înșelătoare” în ceea ce privește ora târzie a concertului, ceea ce ei susțin că reprezintă o încălcare a contractului și „un exercițiu de falsă publicitate”.

Începerea cu întârziere a concertelor nu este ceva neobișnuit. Madonna s-a mai confruntat cu procese similare: în 2019, un fan din Florida a susținut că întârzierea ei la concert a fost o încălcare a contractului, iar în 2020 acuzații la adresa ei au venit din partea a altor doi fani din New York.

Actualul turneu Celebration al Madonna a fost reprogramat din iulie anul trecut, după ce cântăreața a fost în spital pentru o infecție bacteriană. Turneul se va încheia în aprilie, în Mexic.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: