MAI: Poliţiştii şi jandarmii au dat sâmbătă amenzi în valoare de aproximativ 5,5 milioane de lei

Sursa foto: Poliţia Română

Structurile Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, sâmbătă, la 4.172 de evenimente, 2.666 fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.506 fiind situaţii de urgenţă, poliţiştii şi jandarmii constatând 13.393 de contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 5,5 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Afacerilor Interne, transmis duminică AGERPRES, poliţiştii au semnalat 820 de posibile infracţiuni, aproximativ 27% dintre acestea fiind sesizări din oficiu. Totodată, echipajele de ordine publică au prins în flagrant 224 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 221 de fapte penale.

„Au fost depistate 25 de persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar pentru 63 de persoane au fost dispuse măsuri preventive. În urma acţiunilor desfăşurate pe linie rutieră, poliţiştii au reţinut 996 de permise de conducere, dintre care 144 pentru consum de alcool şi 20 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise. Totodată, pentru deficienţele constatate, au fost retrase 429 de certificate de înmatriculare”, precizează sursa citată.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: