Minune: Gabriel, copilul aruncat de mamă de la etaj, a ieșit din comă și a ajuns acasă

colaj mama Botoșani

Un caz cutremurător a șocat o țară întreagă în urmă cu două luni, când o mamă şi-a aruncat cei doi copii de la etajul I al unui hotel din municipiul Botoşani. Băiețelul de 2 ani a murit la spital, iar fratele lui, de 3 ani, Gabriel, a supraviețuit și sâmbătă s-a întors acasă, după 2 luni de comă, a anunțat ministrul Familiei, Natalia Intotero, la Puterea Știrilor.

„Cu toții am rămas așa înmărmuriți în urmă cu câteva luni, când am văzut o știre despre o mamă care a făcut o formă de depresie și și-a aruncat copiii de la etaj, încercând apoi să-și ia viața și ea. Din păcate, unul dintre copii a decedat, cel mai mic, și Gabriel a supraviețuit printr-o minune de la Dumnezeu, și bineînțeles prin mâna medicilor care l-au îngrijit. A fost o perioadă destul de îndelungată în comă la Iași, a fost la două spitale, am fost de două ori și l-am vizitat, am avut discuții cu tatăl acestuia, apoi a venit aici în București.

La început ne spuneau medicii că sunt șanse foarte mici ca acest copil să scape. Acum Gabriel este în grija tatălui și în cursul zilei de sâmbătă s-au întors acasă, la Botoșani. Desigur, este în evidența Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului, necesită întâlniri în prezența tatălui, discuții cu psihologi și în egală măsură o verificare periodică a stării de sănătate pentru că, totuși, au fost operații mai multe, dar e bine când totul se termină cu bine”, a declarat ministrul Familiei, Natalia Intotero, la Puterea Știrilor.

 

 

Scenele de o cruzime ieșită din comun s-au petrecut în august în incinta unui hotel din Botoșani. Însoțită de cei doi copii, la miezul nopții, femeia a intrat pe terasa hotelului, situată la etajul 1 și și-a aruncat copiii de la etaj. Apoi, a amenințat că se sinucide. În scurt timp, forțele de ordine au împânzit zona. A fost adus inclusiv un negociator. Ulterior, mama a fost internată la Spitalului Mavromatii din Botoșani, pe secția de Psihiatrie.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL