Mircea Rednic se simte bine după operația pe inimă. A făcut selfie cu primarul Aradului

Arădenii, și nu numai, au reacționat imediat la vestea că fostul fotbalist Mircea Rednic se află internat în spital. Primarul Aradului, Călin Bibarț, a ținut să-l viziteze personal.

Fostul fotbalist Mircea Rednic, antrenor la UTA, echipa de fotbal a Aradului, transmite că este bine și că își cere scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite.

I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, deîndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite”, este mesajul postat de primarul Călin Bibarț alături de o fotografie.

Mircea Rednic (61 de ani) a acuzat dureri la nivelul pieptului încă din timpul partidei dintre UTA și FCSB, iar team-managerul Dorin Stana a solicitat intervenția personalului medical. Doctorul cardiolog Vesna Turcin a ajuns până la ușa vestiarului UT-ist, dar acolo i s-a spus că nu mai e nevoie de intervenția sa și a colegilor săi, fiindcă Rednic e mai bine și conducea ședința tehnică din mijlocul jucătorilor

După meci Rednic a participat la flash-interviuri, la conferința de presă, a și glumit și a făcut poze.

A condus și antrenamentul de aseară, dar li s-a plâns apropiaților că încă acuză dureri în piept. În această dimineață a ajuns la Spitalul Clinic Județean Arad, unde i s-a spus că suferise un infarct miocardic și că are nevoie urgentă de operație. Aceasta a fost realizată de urgență de dr. Cristian Dină, medic primar cardiolog, care i-a montat lui Mircea Rednic trei stenturi.

Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urmă cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului. Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă. De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat Alexandru Meszar, finanțatorul UTA.

În momentul de față de echipă se ocupă secunzii lui Mircea Rednic: Sorin Rădoi, Ștefan Boroș și Dan Țapoș.

Citește mai mult pe adevarul.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: