Modul inedit prin care tinerii liberali sărbătoresc Unirea Principatelor. Donarea de sânge, provocarea perioadei

Sursa foto: Unsplash

Tineretul Național Liberal anunță că în acest an a decis să marcheze împlinirea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române printr-o campanie de donare de sânge, la care sunt invitați să ia parte toți cei care vor să salveze o viață, indiferent de culoarea politică. Va fi o săptămână întreagă în care tinerii liberalii din toate județele vor merge la centrele de transfuzii și, în plus, vor încerca să atragă un număr cât mai mare de donatori.

”Într-un efort colectiv de a sprijini sistemul medical și de a aduce speranță în inimile celor aflați în nevoie, noi, Tineretul Național Liberal vă anunțăm că vom desfășura și în acest an campania națională de donare de sânge „Din inimă, pentru România”. Săptămâna donării de sânge va avea loc în fiecare județ al țării în perioada 15-21 ianuarie. Printr-un gest profund de solidaritate, dorim să evidențiem importanța evenimentelor de acum mai bine de un secol și jumătate, care au marcat drumul către formarea statului național unitar român. Aniversăm anul acesta 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, un moment istoric de mare însemnătate pentru toți românii. Un moment care reprezintă piatra de temelie pentru înfăptuirea statului unitar național român și care a creat condițiile obținerii Independenței de stat, iar ulterior a realizării Marii Uniri din 1918.  Cu convingerea că fiecare donare contează, îi invităm pe toți cei care îndeplinesc condițiile de donare să se alăture misiunii noastre și să meargă de luni până vineri la centrele de transfuzii din țară. Haideți să demonstrăm împreună puterea comunității noastre în susținerea vieții și a idealurilor naționale”, transmite TNL.

In plus, tinerii liberali anunță că doritorii au posibilitatea să-și facă programare pentru donare prin intermediul unei aplicații.

”Pentru a ne asigura că vestea ajunge în toată țara – BlooDoChallenge este alături de noi. Prin aplicație vă puteți programa online la donare, aveți carnetul donatorului în format digital și sunteți la curent cu campaniile de donare din toată țara. Din inimă, pentru România se găsește și în aplicația lor, disponibilă pe: https://bloodochallenge.com/.”, mai transmite Tineretul Național Liberal.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL