Monica Tatoiu, amenințată în trecut de tatăl beizadelei ucigașe de la 2 Mai

Monica Tatoiu
Sursa foto: Monica Tatoiu / Facebook

Noi detalii șocante în cazul tragediei din 2 Mai, în urma căreia doi tineri au fost uciși de un altul care s-a urcat drogat la volan.

Monica Tatoiu a dezvăluit că îl cunoaște, de câțiva ani buni, pe tatăl lui Vlad Pascu, beizadeaua de 19 ani care a spulberat opt tineri și i-a ucis pe Roberta și Sebi.

Femeia de afaceri a afirmat că nu are cuvinte de laudă la adresa lui și a mărturisit că, ani de zile, atât ea cât și soțul său au fost amenințați de tatăl beizadelei drogate, din cauza unor proprietăți.

Așa tată, așa fiu

Mai mult, Monica Tatoiou a opinat că vinovat de tragedia din 2 Mai nu este tânărul de 19 ani, ci părinții lui și se întreabă dacă nu cumva relațiile părinților îl vor scăpa de pușcărie.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci.

Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior, în 2017, a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, spune Tatoiu.

Monica Tatoiu aduce aminte că tatăl Pascu a fost anchetat de DNA și condamnat.

Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani, într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a declarat Monica Tatoiu, la România TV.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL