Nazare (PNL): Deciziile le ia premierul Ciolacu, este suveran pe acest pachet de măsuri

Alexandru Nazare Sursă foto: zf.ro
Alexandru Nazare Sursă foto: zf.ro

Senatorul Alexandru Nazare (PNL), fost ministru al Finanţelor, a subliniat luni că premierul Ciolacu este cel care deţine autoritatea de a lua deciziile cu privire la acest pachet de măsuri, pe care îl va prezenta în Parlament şi că nu există nicio justificare pentru ideea că Marcel Boloş ar acţiona unilateral şi cu pretenţii de a impune schimbări radicale. Totodată, a exprimat opinia că ministrul de Finanţe nu ar trebui înlocuit din funcţie.

Senatorul PNL Alexandru Nazare a declarat în emisiunea „Proiect de țară: România”, de la Prima News, despre pachetul de măsuri fiscale cu care Guvernul își va asuma răspunderea că PNL este „partenerul junior la guvernare”.

„Deciziile le ia premierul Ciolacu, este suveran pe acest pachet pentru că el conduce negocierile la Bruxelles și el ia deciziile în Guvern și dacă lumea crede că Marcel Boloș vine și taie și spânzură și impune cred că v-ați prins că nu e cazul, Marcel Boloș integrează niște decizii”, a arătat senatorul liberal.

Despre o demisie a ministrului Marcel Boloș, Nazare a spus: „Sincer, nu cred că e bine, nu cred că ne ajută pentru că e o perioadă de mari turbulențe, toată lumea e cu ochii pe noi, cu acest pachet. (..) Ministrul de Finanțe nu ar trebui schimbat”.

„Noi vorbim că ne-a cerut Comisia, cred că cel mai simplu ar fi să le explicăm oamenilor că o facem pentru noi. Noi, dacă vrem să fim o țară puternică, nu putem fi o țară cu mari dezechilibre economice, o țară puternică nu are un deficit bugetar mare pe care nu îl poate gestiona singură și de care să fie dependentă. Am ajuns să ne împrumutăm 6 miliarde de euro pe an, foarte mult. Costurile au crescut peste măsură”, a mai afirmat Alexandru Nazare, potrivit news.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: