NBA All-Star Game: Sabrina Ionescu şi Stephen Curry se vor înfrunta la aruncări de 3 puncte

Sursă foto: NBA

Stephen Curry, vedeta de la Warriors, şi Sabrina Ionescu, starul WNBA de origine română, se vor înfrunta în aruncări de 3 puncte în timpul NBA All-Star Weekend din Indianapolis, la 17 februarie, a anunţat marţi liga de baschet, potrivit Reuters.

Concursul „Stephen vs. Sabrina” va fi televizat de TNT şi îl va opune pe liderul all-time al NBA la aruncările de 3 puncte reuşite şi pe vedeta echipei New York Liberty, care a avut o rată de 44,8% la aruncările de la mare distanţă în sezonul trecut.

Ionescu, în vârstă de 26 de ani, a câştigat concursul de 3 puncte din WNBA în 2023, cu un record de 37 de puncte. Curry, în vârstă de 35 de ani, este de două ori câştigător al concursului aruncărilor de 3 puncte din NBA, în 2015 şi 2021. Starul de la Golden State Warriors are un procentaj de 42,6% în carieră la aruncările de la mare distanţă.

Curry va arunca de la linia de 3 puncte din NBA cu mingi de baschet standard din ligă, în timp ce Ionescu va ţinti de la linia de 3 puncte din WNBA cu mingi de baschet din WNBA.

Curry a fost selecţionat de nouă ori pentru NBA All-Star Game, dar nu a fost votat în echipa de start pentru meciul din acest an, care se va disputa la 18 februarie. El va fi probabil numit rezervă.

În acest sezon, Curry are o medie de 27,3 puncte pe meci şi este liderul ligii atât la aruncări pentru 3 puncte (464), cât şi la aruncări reuşite (187), având o medie de 40,3%.

În sezonul 2023, Ionescu a avut o medie de 17,0 puncte pe meci şi a reuşit 128 din cele 286 de încercări de aruncări de 3 puncte.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL