Nepalul aduce mai mulți muncitori în România

sursa foto: Wikipedia

Guvernul Nepalului se pregătește să încheie acorduri bilaterale de muncă cu două țări europene, Germania și România, într-o mișcare menită să faciliteze migrația forței de muncă și oportunitățile de angajare pentru lucrătorii nepalezi din străinătate.

Acest lucru s-a întâmplat în cadrul ședinței de Cabinet care a avut loc astăzi, marți. Ministrul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, Rekha Sharma, a confirmat că Cabinetul a fost de acord să semneze acorduri de lucru cu aceste două țări. Ministerul Muncii, Ocupării Forței de Muncă și Securității Sociale a primit autoritatea de a continua acordul.

Ministrul Sharma a mai declarat că o delegație condusă de ministrul Muncii Sharat Singh Bhandari va participa la ceremonia de semnare a acordurilor de muncă cu Germania și România, arată styleguide.ro.

În plus, guvernul și-a dat aprobarea discuțiilor bilaterale și a acordurilor de servicii aeriene dintre Nepal și Elveția, precum și Nepal și Rwanda. Într-o altă evoluție, ședința de Cabinet a decis instituirea unui mecanism de consultare bilaterală între Ministerele Afacerilor Externe din Nepal și Malaezia, cu scopul de a consolida relațiile diplomatice și internaționale dintre cele două țări.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL