Prahova: Nicoale Ciucă a vizitat cele mai noi investiții în infrastructura de educație și sănătate

Premierul Nicolae Ciuca isi anunta demisia din functia de premier, in Bucuresti, 12 iunie 2023. Inquam Photos / Octav Ganea
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat vineri la Sinaia șantierul viitorului spital orășenesc și școala generală care va deveni una dintre cele mai dotate unități de învățământ din țară.

„În vizita de astăzi (vneri, 22 sept, n. red.), am văzut două investiții care vor crește semnificativ calitatea serviciilor publice: modernizarea Școlii Generale George Enescu și șantierul noului spital”, a subliniat președintele Senatului.

Nicolae Ciucă a precizat că unitatea de învățământ va fi una dintre cele mai bine dotate din România, proiectul beneficiind de finanțare prin PNRR de 4,5 milioane euro, la care se adaugă încă 406.000 euro doar pentru mobilier și echipamente IT.

De asemenea, noul spital din Sinaia va costa aproximativ 55 milioane euro și va fi gata anul viitor. Va avea 143 de paturi, un centru de primiri urgențe, o secție de imagistică, un bloc operator cu trei săli, un alt bloc dedicat nașterilor și laboratoare medicale.

„Astăzi, mi-au fost alături, pe parcursul întâlnirilor și prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu – președinte al Consiliului Județean Prahova și deputatul PNL de Prahova Mircea Roșca”, a precizat Nicolae Ciucă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: